Op Stoom

Naschoolse opvang

Plein Oost heeft een convenant met Op Stoom. De buitenschoolse opvang (BSO Opstoom) bevindt zich in het schoolgebouw en is geopend van maandag tot en met vrijdag.
Op Stoom biedt inspirerende opvang met een zeer divers aanbod. Er worden veel activiteiten gedaan op het gebied van kunst, koken, natuur, toneel en muziek. BSO Plein Oost heeft een team van vaste pedagogisch medewerkers. Vertrouwde gezichten dus!

De BSO beschikt over vervoersmiddelen als bakfiets en busjes om lekker op pad te gaan. Ook worden er geregeld uitjes naar verschillende andere locaties gepland om samen met andere kinderen activiteiten te doen. En letterlijk om de hoek is een heerlijke speeltuin om in te spelen: Speeltuin Haarlem Oost. De BSO heeft een abonnement op deze speeltuin.

Op Stoom biedt naast reguliere schooldagen ook hele dagen opvang tijdens schoolvakanties (met een super vakantieprogramma!) en op roostervrije schooldagen. Op de dagen dat uw kind naar de BSO gaat, betaalt u niet extra voor de vakantieopvang. Het is ook mogelijk om uw kind alleen in de schoolvakanties bij Op Stoom te brengen. www.opstoom.nl

 

menu