ML King groep 8

Wij zijn meester Jay en juf Renata.

Dit jaar staan wij samen voor groep 8. Wij vinden het leuk om aan groep 8 les te geven, omdat het een heel bijzonder jaar is. Het is het allerlaatste jaar dat de kinderen bij ons op school zitten!

Aan het begin van het schooljaar gaan wij altijd op kamp. We doen dan allemaal hele leuke dingen, zoals spellen, speurtochten, zwemmen en een dropping. Het is heel erg leuk, ondanks de korte nachten ;-)

In de maanden daarna werken wij hard, want het is onze taak om de kinderen van groep 8 voor te bereiden op de middelbare school. In februari, na de laatste cito-toetsen, geven wij de kinderen een advies voor de middelbare school. Altijd een spannende tijd!

Daarna kiezen de kinderen een musical uit. In de laatste maanden oefenen we de teksten, de liedjes en dansjes. Op de afscheidsavond mogen de ouders komen kijken naar de musical.

Helaas gaan onze kinderen na de zomervakantie allemaal naar de middelbare school. Gelukkig komen sommige kinderen nog wel eens langs om te laten weten hoe het met ze gaat!

Even voorstellen:

Ik ben juf Renata Wijvering. Ik werk bijna 11 jaar op de Martin Luther Kingschool. Ik woon in Velserbroek met mijn man en 2 kinderen en mijn kat. Mijn dochter zit in groep 6 en mijn zoon in groep 8. Dat maakt het extra speciaal om nog een keer in groep 8 les te geven. Dit wordt mijn 8e jaar dat ik in groep 8 sta. Dit jaar met een nieuwe collega.

Ik ben meester Jay Kroon.


Pizza's maken

Groep 8 had als beloning gekozen om met elkaar pizza's te maken. De hele aula zat onder het deeg en de bloem, maar wat waren ze lekker en wat was het gezellig! Gelukkig zijn er altijd wel een paar ouders die het leuk vinden om te helpen en een paar leerlingen die mee willen helpen opruimen! Dankjewel hiervoor! Op naar de volgende beloning: slijm maken!


Sinterklaas

Ieder jaar is het weer een feestje als groep 8 op mag treden voor de Sint. Dit jaar waren het een heel stel meiden die al dansend de Sint binnen haalde! Complimenten voor de outfits en voor het geweldige dansen!!!


Kamp groep 8

He tis alweer even geleden, maar in het begin van het schooljaar zijn wij op kamp geweest. Wat hebben we genoten! Kampvuurtje, gezandstraald worden op het strand en lekker daarna een patatje eten! De rest van de foto's volgen op de laatste avond na de musical.. Nog even geduld dus!


 

 

menu