ML King – Groep 4 B

Wat hebben we alweer veel geleerd!

We zijn alweer ruim twee weken aan het werk na de zomervakantie en wat hebben de kinderen van groep 4 alweer een hoop geleerd!

Wij werken dit jaar voor het eerst met de nieuwe taal- en spellingmethode STAAL en dat vinden de kinderen ontzettend leuk! We hebben de afgelopen twee weken al vaak geluisterd naar de ei-rap en erg gelachen om de leuke 'staalmannetjes' die een nieuwe spellingcategorie uitleggen. Misschien hebben sommige papa's, mama's, opa's, oma's en iedereen die het maar horen wilde al gehoord van het hakwoord en het zingwoord. Bij elke categorie hoort ook een gebaar, zodat de kinderen de spellingregel beter kunnen onthouden. Vraag het uw kind maar eens, want ze kunnen het heel goed voordoen!

Welkom op de groepspagina van groep 4B

Wij zijn juf Eveline Metselaar en juf Karin de Ridder. Wij geven het aankomende schooljaar met veel plezier les aan de 18 kinderen van groep 4B. Op maandag, donderdag en vrijdag staat juf Eveline voor de groep en op dinsdag en woensdag juf Karin. Het is voor het eerst dat wij samen een groep draaien.

Even voorstellen:

Mijn naam is Eveline Metselaar en ik ben 36 jaar oud. Ik woon in Hoofddorp met mijn vriend en twee dochters. Met onze 2 katten en 2 konijnen is het altijd een gezellige boel. Ik houd heel erg van lezen en uiteten gaan. Daarnaast sta ik zelf ook graag in de keuken. Ik werk nu al 15 jaar met heel veel plezier op de Martin Luther Kingschool. Hiervoor heb ik 7 jaar lesgegeven aan groep 8.

Mijn naam is Karin de Ridder en ik ben 57 jaar oud. Ik woon in Haarlem met mijn man Jan. Mijn 'grote' kinderen zijn het huis al uit. Ik ben dol op kopjes koffie drinken met mijn vriendinnen, naar films in de Filmschuur gaan én ik houd ook reuze van weekendjes weg. Ik werk al 14 jaar op de Martin Luther Kingschool. Ik ben nu over naar groep 4, nadat ik heel veel jaren voor groep 3 heb gestaan.

Wij hebben er reuze veel zin in om de kinderen van groep 4 een leuk en leerzaam schooljaar te geven!!!

 

menu