ML King groep 1-2 a

Wat hebben we nog lekker veel gedaan de afgelopen periode! Terwijl de laatste zaadjes uitkwamen tijdens thema Lente, zijn we overgestapt op thema Kunst. Er zijn heel veel mooie kunstwerken gemaakt! Deze waren te bewonderen in het Museum van grote en kleine kunstenaars. Verder hebben we heel gezellig juffendag gevierd (met dank aan ouders die ons ontzettend verwend hebben!) en afscheid genomen van meester Jos. Voor veel groep 2 kinderen is het tijd om afscheid te nemen van de kleutergroep, en de andere kinderen zien we gezellig terug in de klas na de vakantie!

website-april-2018.docxwebsite-april-2018.docxwebsite-april-2018.docx

 

Inmiddels is de herfst overgegaan in de winter. Als groepsbeloning zijn we verkleed naar school geweest, en mochten we spelen op het DSK-veld. Tijdens Sint-Maarten liepen we met onze lampionnen naar het Reinaldahuis, waar we liedjes gezongen hebben voor de bewoners. We hebben samen aan een stoomboot gewerkt in de klas, terwijl we ook gespeeld hebben als Sinterklaas, inpakpiet of bakpiet. We mochten allemaal onze schoen zetten, en kregen daar een heerlijke wortel in! Sint heeft onze school bezocht en we werden verwend met cadeautjes. Ook hebben we in de sneeuw gespeeld. Samen hebben we de kerstboom versierd en gaan we dit jaar feestelijk afsluiten met het kerstdiner!
Dank nog aan alle ouders die geholpen hebben met onze activiteiten!!!

 


Dit schooljaar zijn we gestart met het thema "Welkom op de basisschool". Voor de nieuwe leerlingen viel er veel te leren en te ontdekken, maar ook blijvende kinderen konden weer even vertrouwd worden met onze regels en afspraken.

We zijn inmiddels alweer een tijdje bezig met het thema Herfst. We hebben al veel kastanjes geraapt, herfstsoep gemaakt, en avonturen van de eekhoorn beleefd. We gingen griezelig verkleed bij de opening van de kinderboekenweek, we zijn door andere meesters en juffen voorgelezen en hebben geknutseld voor de wedstrijd.

Met de foto's gaan we lekker nagenieten van onze activiteiten!

 

 

 

 

menu